Om DewertOkin AB

DewertOkin utvecklar och tillverkar elektriska motorsystem i egna fabriker i Ungern och Kina. Vi marknadsför elektriska motorsystem och mekanismer för möbler och sjukvården. Varumärket OKIN används i justerbara privata sängar, fåtöljer och soffor med justerbara funktioner, höj och sänkbara kontorsbord och arbetsbord. Varumärket Dewert har medicintekniskt godkända elektriska motorsystem för sjukhussängar, vårdsängar, provtagningsstolar, mm .

Okin - Elektriska motorsystem för möbler

OKIN är en av de ledande producenterna av ställdonssystem för möbler. Vi har ett heltäckande sortiment av produkter för ställbara sängar, justerbara fåtöljer & soffor, höj- och sänkbara bord för kontor och industriarbetsplatser.

- Våra produkter används av ett brett spektrum av kunder: de som är ute efter den senaste tekniken, men också av de som söker bästa möjliga förhållande mellan prestanda och pris.

- Våra produkter utvecklas i våra egna fabriker i Ungern och Kina.

På den här sidan finner du produktinformation angående OKINs produkter för divisionerna Bedding, Seating och Office. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta oss.

Dewert - Elektriska motorsystem för sjukhussängar

Dewert utvecklar, producerar och marknadsför ställdon, styrenheter, handkontroller och övriga tillbehör för ergonomiska vårdapplikationer. Exempel på tillämpningar där våra produkter används är sjukhussängar, hemvårdssängar, patientlyftar och behandlingsstolar. Vårt fokus ligger på innovativa lösningar som kan skräddarsys för att passa just din tillämpning optimalt. Utveckling och produktion av produkterna sker i våra fabriker i Ungern och Kina.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • DewertOkin AB Elektronik - Konstruktion, utveckling, tillverkning, Växjö - 1

DewertOkin AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDewertokin AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.02.1996
Org.nr:5565290714
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Dirk Nikolaus FlörenLedamot
Annett SawitzkiSuppleant
Lars-Patrik NilssonSärskild delgivningsmottagare
Annika Maria JönssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om DewertOkin AB