Om Spot Paint Göteborg

Spot Paint är specialister på allt inom billackering, stort som smått. Med vår billackering åtgärdar du din plåt- och lackskada snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Välkommen till en toppmodern bilskadeverkstad i Göteborg.

BILLACKERING

Välkommen till Spot Paint AB i Göteborg, din pålitliga partner för skadereparation och billackering. Vi är en komplett verkstad specialiserad på att återställa din bil till sitt bästa skick. Vårt fokus är att leverera högkvalitativa resultat genom noggrant utfört arbete och en passion för perfektion.

Spot Repair Göteborg

Spot Repair är en avancerad metod för att åtgärda mindre lackskador på din bil. Tekniken fokuserar på att endast reparera det skadade området, vilket minimerar både kostnad och tid jämfört med traditionell lackering. På Spot Paint AB i Göteborg erbjuder vi snabb och effektiv spot repair som gör att din bil kan vara tillbaka på vägarna redan dagen efter reparationen. Dessutom är denna metod mer miljövänlig då den använder mindre material och minskar utsläppen.

PRISFÖRFRÅGAN

Vi har DropIn för besikting av lackskada/buckla, besiktningen tar ca 5-10 minuter och du får ett pris direkt eller samma dag som senast. Vid dropIn, ring 30 minuter innan så vi inte är upptagna och lackerar. Du kan även förboka dag för besiktning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Spot Paint Göteborg Billackering, lastbilslackering, Göteborg - 1

Spot Paint Göteborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSpot Paint Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.05.2014
Org.nr:5569722670
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Amir ChizariLedamot
Mahya FarhadyganjehSuppleant
Björn Olof Edvard ThunholmHuvudansvarig revisor

Omdömen om Spot Paint Göteborg

Möjliga telefonnummerformat

03153830703-153 83 07031-53 83 070315-383 07